Personal training

Kracht & Core

Fietsen is een eenzijdige bezigheid. Het is en blijft van belang daarnaast je core te trainen in combinatie met specifieke krachttraining. In de winter maanden buiten het seizoen is hiervoor meer tijd en de juiste periode om eraan te beginnen, want spierpijn is gegarandeerd. Het gehele jaar is het onderhouden van oefeningen van belang. Ook om blessures te voorkomen en je lichaam in shape te krijgen en te houden. Wil jij meer trainen dan alleen benen? Juist de core sterker maken en specifieke krachttraining voor de wielrenner of wielrenster? Naast het specifiek aanbieden voor de fietser, kan dit ook voor algemeen body fit en onderhoud uiteraard. Dit kan ook in kleine groepstraining, dus ben je niet het type om alleen te komen, maar wel samen met partner of vrienden? Ik maak de training op maat. De specifieke kracht en core trainingen vinden plaats bij CK Active in Made.

Bokstraining

Een keer met je team, vrienden- of vriendinnengroep, vrijgezellenuitje of een andere vorm van sport toe te passen? Dat kan! Mijn man, Arend Slingerland geeft bokstrainingen op maat. Zowel technisch, als conditioneel komen er verschillende variaties uit de bokswereld aan bod. Dit is een pittige training, waarbij de conditie en kracht getest gaat worden.

Bootcampen

Op locatie de samenwerking aan gaan. Heerlijk buiten tot het gaatje gaan. Bootcamp is conditioneel, kracht, stoer, niet bang om vies te worden. Doe je dit samen met je collega’s, voetbal- of hockeyteam? Wat is voor jullie de uitdaging? Bootcamp training op aanvraag.

Sportmassage

Naast inspannen is ontspannen ook van groot belang. Al is een sportmassage niet de meest ontspannen massage om te krijgen. De spieren worden aangepakt, zodat alle knopen en verzuring worden weg gemasseerd. Arend kan dit als geen ander. Door de krachtige aanpak is een sportmassage niet voor kleinzerige types!

Sportvoeding

Ik werk voor de duursport met de voeding Hammer Nutrition. Zowel voeding voor in de bidons, gelletjes en/of herstel-shake. Dit vraagt zeker om specifieke uitleg over wanneer, wat en hoeveel te gebruiken. Voor de juiste informatie is een kennismaking met het product een uitleg van belang. Hiervoor is een afspraak inplannen van belang.

Hebben bovenstaande opties je aan het denken gezet? 
Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan?
Ben je bereid om de uitdaging aan te gaan?

Neem dan per mail of telefonisch contact  op met mij!

De PT lessen worden gegeven bij:

CK Active in Made.

www.ckactive.nl

Willemsen Sport in Oosterhout.

www.willemsensport.nl