Wielerlessen

Spinninglessen

De ideale training in de herfst en winter maanden. In de avonduren lekker actief blijven op de fiets. Onder begeleiding, je eigen training doen wat meetbaar is op wattage. Specifiek trainen of juist voor de gezelligheid je conditie behouden. Het gaat erom dat de training(en) door kunnen gaan. Je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden, want spinnen kan altijd!

Ik verzorg de lessen bij Willemsen Sport. In de wintermaanden vanaf 1 oktober 2018 tot 1 maart 2019 is er de mogelijkheid om aan Minke Wieler Lessen deel te nemen. Je geeft je alleen op voor die periode. Dit inschrijving zal t.z.t. zeker online bekend gemaakt worden. Wil jij met een les meedoen of kennis maken, dat is altijd mogelijk. Of juist een spinning les ervaren met je eigen team, collega’s, vrienden, een actief uitje in combinatie met een boks training?

Voor het Spinning seizoen 2018/2019 wil ik voor 5 maanden les gaan.
Start per 1 oktober 2018 en stopt per 1 maart 2019.

Fietsclinic

Zijn jullie net startende of juist een ervaren (vrienden/vriendinnen) groep. Die net wat meer willen leren? Hoe trek ik met mijn groep een sprint aan? Hoe zet ik een waaier op? Nog lastiger is, hoe blijft de waaier in zijn geheel compleet en behoudend draaien? Hoe deel ik mijn tijdrit in? Wat is de juiste bochtentechniek? Wat is een juiste klimtechniek of juist afdalen in Limburg?

Kom met jullie vragen en wensen, ik help je graag op weg. Door samen te fietsen, te ervaren, te doen en het toe te passen. Zodat je direct aan de slag kan met de eventuele verbeter en leerpunten. Er is de mogelijkheid om dit per racefiets of per mountainbike te doen. In combinatie met een gezellig ontvangst van koffie, thee, gebak, etc. Eventueel douchegelegenheid. Wat jullie wensen zijn, we maken er een leerzame, maar vooral gezellige fietsclinic van.

Persoonlijk trainingsschema’s

Wil je training voor een specifiek doel. Dit kan bijvoorbeeld naar een wedstrijd, evenement toe te werken, je sprint, algemene conditie verbeteren? Of juist in de vorm van krachttraining specifiek voor wielrennen. Wil je lekkerder en fit in je vel komen en de facetten fietsen met kracht combineren, het is mogelijk. Bespreek je wensen en je doelen, zodat we samen aan de slag kunnen. Neem per mail of telefonische contact op, zodat we de toptraining samen kunnen stellen.

Trainingsschema’s fiets gerelateerd

Ben jij de wielrenner, wielrenster die echt specifiek wil trainen. Zijn eigen plan kan en wil trekken. Omdat je nu je doelen echt wil gaan bereiken? Heb jij de discipline naast al je andere verplichte werkzaamheden, je vrije tijd te benutten op de fiets. De training uit te voeren die voor die dag gepland staat? Samen kijken we naar het tijdsbestek wat je hebt en die efficiënt in te vullen. We nemen een start test af, zodat we kunnen zien in wattage waar je start en waarin je later gaat verbeteren. Na ongeveer 8 weken komt de tweede test en dan is het de vraag of je ermee doorgaat of niet? Dit vraagt om discipline training en een uitdaging.

Trainen voor een specifiek doel

Jij hebt je doelen al gepland? Je gaat voor de Marmotte? Ingeschreven voor Alp d’Huzes of juist voor een meerdaagse MTB in de bergen? Hoe ga je daar goed voorbereid naar toe, zodat je zeker weet dat je fysiek in orde bent? Ik zorg dat je fit en klaar bent om je doel aan te gaan. Ben jij nog zoekende naar de juiste weg er naartoe? Ik help je graag!

Hebben bovenstaande opties je aan het denken gezet?
Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan?
Ben je bereid om de uitdaging aan te gaan?

Neem dan per mail of telefonisch contact op met mij!

De Wielerlessen worden gegeven bij:

Willemsen Sport

willemsen-sport.nl